Двојката е прикажана во градината на Даунинг стрит 10 откако се венчаа во катедралата Вестминстер пред мала група блиски пријатели и семејство.

Невестата носеше венчаница од бела чипка со цветен венец на главата.

Премиерот и неговата невеста планираат венчавка веќе шест месеци, пишува „Сан“.

Само неколку црковни службеници учествуваа во подготовките, а во последен момент беа поканети 30 гости.