Фанстастичен приказ на емоции и доживувањето на необичната 2020 година во која владееше корона-вирусот и поради тоа спортот привремено запре. Поради пандемијата, Игрите беа одложени за ова лето, а домаќините се погрижија да нè потсетат дека сепак на крајот единството и сплотеноста победува.