Тој на Инстаграм профил се пофали со својот комплетем албум.

Инаку продажбата на Панини албумот официјално започна во петокот, кога имаше редици од луѓе, заинтересирани за албум и сликички. Оваа година има голем интерес, бидејќи за првпат и Македонија ја има во албумот и македонската репрезентација ќе е дел од Европското првенство.