Арифи на сликата доби над 300 комични коментари во врска со овој потег, а некои се нашалија и дека „ДУИ конечно го сфатија концептот на транспарентност“.

Posted by Teuta Arifi on Friday, June 18, 2021

Оваа шанса граѓаните ја искористија и за фотомонтажи, а на една од нив се намонтирани министерот Спасовски и премиерот Зоран Заев.