– Ова беше организиран криминал / напад против мене, врз кој немав контрола. Работите беа извадени од контекст и беа презентирани лажни информации кои завршија со многу негативен одговор со сајбер малтретирање и јавно линчување. Не посакувам такво нешто на никого, но гледајќи ја светлината во мракот, многу сум благодарен затоа што на мојата песна и ’даде уште подлабоко значење и уште поголема желба да бидам уште поуспешна, вели пејачот.

Тој вели дека ова го направило посилен како човечко суштество и како уметник и му дало поголема одговорност.