Пејачот Васил Гарванлиев од вчера е хит на социјалните мрежи. Тој потекнува од Струмица, а извесно време живее во Америка.

За него јавноста знае дека е геј, а тој во најновото интервју за забавниот магазин „Бекстеџ“ изјави дека „да си геј во Македонија, тоа е багослов“.

Вели љубота е најубавото нешто на светот.

– Кога сум заљубен сум среќен, мирен и креативен, вели пејачот.

За кои други прашања одговараше Гавранлиев, погледнете во интервјуто на „Бекстејџ“: