Тој ја соопшти веста на социјалните мрежи, каде посочува дека се чувствува добро и се надева дека така и ќе остане.

– Во текот на вчерашниот ден појавив благи симптоми на Ковид 19, по што денес направив ПЦР тест кој покажа дека сум позитивен на ковид-19. Се чувствувам добро и се надевам дека состојбата нема да се промени, а симптомите ќе бидат сведени на минимум. Се извинувам доколку ненамерно некому сум ја пренел болеста без да знам, напиша Темелковски.

Почитувани пријатели,
Во текот на вчерашниот ден појавив благи симптоми на Ковид 19, по што денес направив ПЦР тест кој…

Posted by Filip Temelkovski on Monday, March 29, 2021