ИСЧЕЗНАТО Е ЛИЦЕТО Владимир Илиевски роден 07.09.1990 год. Последно е виден пред „Веро Џамбо” паркингот во 10:00 часот, во 10:15 последно е зборувано на телефон со него после тоа му се губи секоја трага и недостапен е на телефон. Облечен е во крем дуксер, бордо маица по кратки, црни панталони и бели патике.
АКО ГО ВИДЕЛ НЕКОЈ ИЛИ ГО ПРЕПОЗНАЕ НЕКА СЕ ЈАВИ НА ОВИЕ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ:
078 662 580
078 340 957