Во останатите денови од претстојниот, продолжен празничен викенд, односно во петок, недела и понеделник, автобусите ќе сообраќаат до 21 часот по неделен возен ред.

Во прилог се последните термини на поаѓање пред 21 часот во петок, недела и понеделник.

Во сабота (1.05.2021 год) и недела (2.05.2021 год), билетарниците и центрите за персонализација нема да работат.

Во петок (30.04.2021 год) и понеделник (3.05.2021 год), дежурни ќе бидат три билетарници, односно од 7 до 19.30 часот ќе работат билетарниците на Транспортен центар и Зелено пазарче, а од 7 до 13 часот отворена ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров.

Ве потсетуваме дека услугите на ЈСП Скопје можат да се купат и на 100 локации од секундарната продажна мрежа (трафики, маркети, тобака).

Прегледот на локациите е достапен на веб и фејсбук страната на ЈСП Скопје.

ГРАДСКИ ЛИНИИ – последни термини пред 21 часот во петок, недела и понеделник

Линија 2 19.55 ч од Автокоманда 19.39 ч од Сарај

Линија 2А 16.31 ч од Железара 17.25 ч од Сарај

Линија 3 15.45 ч од Панорама 15 ч Сала Ј.Сандански

Линија 3Б 14 ч од Панорама 13.18 ч од Кванташки пазар

Линија 4 20.20 ч од Хром 19.40 ч од 11 Октомври

Линија 4А 16.25 ч од Усје 17.15 ч од Тафталиџе 1

Линија 5 19.35 ч од Н.Лисиче 20.05 ч од Дексион

Линија 7 19.53 ч од Г.Лисиче 20.07 ч од Карпош 3

Линија 8 17 ч од Влае 17.40 ч од Љуботенски пат

Линија 9 20.23 ч од Кл.центар 19.53 ч од С.Север

Линија 12 19.55 ч од Шишево 19.55 ч од Ск.саем

Линија 15 20.05 ч од Н.Лисиче 20.05 ч од Карпош 4

Линија 15А 17.05 ч од Н.Лисиче 17.47 ч од Карпош 4

Линија 16 19.31 ч од Пржино 20.25 ч од Железара

Линија 19 20.12 ч од Карпош 4 20.12 ч од Ш.Оризари

Линија 20 20.20 ч од Тр.центар 20.20 ч од Ш.Оризари

Линија 21 20.05 ч од Тр.центар 19.10 ч од Бардовци

Линија 22 19.45 ч од Тр.центар 19.45 ч од Лепенец

Линија 22А 15.03 ч од Кл.центар 13.50 ч од Лепенец

Линија 23 19.55 ч од Ченто 19.55 ч од Д.печат

Линија 24 19.50 ч од Припор 19.50 ч од Тафталиџе 2

Линија 27 20.04 ч од Д.печат 19.32 ч од Вардарска

Линија 41 20.04 ч од Тр.центар 20.17 ч од Драчево Типо

Линија 45 20.20 ч од Тр.центар 20.20 ч од Ченто

Линија 50 20.05 ч од Хиподром 20.05 ч од Кл.центар

Линија 57 20.10 ч од Радишани 19.40 ч од Козле

Линија 59 19.05 ч од К.бара 18.15 ч од Карпош

Линија 65В 20.13 ч од Тр.центар 20 ч Страчинци

Линија 65В 15.33 ч од Тр.центар 14.53 ч од Инџиково

 

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ-последни термини пред 21 часот во петок, недела и понеделник

Линија 11 19.20 ч од Тр.центар 18.20 ч Рашче

Линија 11а 18 ч од Тр.центар 19 ч Свиларе

Линија 18 15.45 ч од Тр.центар 16.15 ч од Визбегово

Линија 31 20.20 ч од Тр.центар 19.15 ч од Д.Лисиче

Линија 32 16.35 ч од Тр.центар 17.20 ч од Љубин

Линија 47 18.50 ч од Тр.центар 19.35 ч од Љубанци

Линија 47А 15.05 ч од Тр.центар 15.45 ч од Љуботен до Бутел

Линија 51 17 ч од Тр.центар 17.40 ч од Студеничани

Линија 52 19.30 ч од Тр.центар 18.40 ч од Ржаничино

Линија 53 17.30 ч од Тр.центар 18.45 ч од Кат.бања

Линија 55 18.30 ч од Тр.центар 19.15 од Арачиново

Линија 56 18.15 ч од Тр.центар 19.15 ч од Бојане

Линија 58 15 ч од Тр.центар 15.40 ч од Добри дол

Линија 58а 17.10 ч од Тр.центар 18.10 ч од Св.Петка

Линија 58б 20.20 ч од Тр.центар 19.20 ч од Брзовец

Линија 60 18.45 ч од Тр.центар 19.30 ч од Матка

Линија 61 19.10 ч од Тр.центар 18.10 ч од Побожје

Линија 63 19.10 ч од Тр.центар 19.10 ч од Мралино

Линија 63а 15.40 ч од Тр.центар 16.50 ч од Ајватовци

Линија 65 18.30 ч од Тр.центар 19.30 ч од Раштак

Линија 65а 19.20 ч од Тр.центар 20 ч од Страчинци

Линија 66 18 ч од Тр.центар 19.05 ч од Бучинци

Линија 67 18.50 ч од Тр.центар 17.50 ч од Зелениково

Линија 68 18.35 ч од Тр.центар 19.50 ч од Сушица

Линија 70 18.45 ч од Тр.центар 19.25 ч од Батинци

Линија 71 19.30 ч од Тр.центар 18.40 ч од Бањани

Линија 74 20.30 ч од Драчево до Количани17.20 ч од Количани до Драчево

Линија 81 16 ч од Тр.центар 17 ч од Блаце до Ш.Оризари

Линија 160 19.05 ч од Дексион 19.30 ч од Горна Матка

Линија 162 16 ч од Петровец 16.15 ч од Огњанци

Линија 164 20.05 ч од Волково 20.15 ч од Никиштани

Линија 165 15.55 ч од Стајковци до Смилковци16.10 ч од Смилковци до Стајковци