Полицијата излегла на местото на настанот каде што врши увид, а сообраќајот се одвива по една коловозна лента.

Сообраќајката се случила околу 8 часот, а според информациите кои се засега познати, нема повредени лица.

Повеќе детали ќе бидат објавени во текот на денот.