Кандидатите за претседател го продолжуваат караванот

К

Кандидатите за претседател и денеска на терен меѓу граѓаните.

Македонија 17.04.2024. 12:57

Познати се локациите

Стево Пендаровски од СДСМ и коалицијата денеска ќе биде во Дебар и Маврово-Ростуше, а митинг ќе одржи во Гостивар, Гордана Силјановска-Давкова ќе ја претстави изборната програма пред жителите на Чашка и Свети Николе, а митинг ќе одржи во Велес, Бујар Османи.

Карванот со активности го продолжува и Стевчо Јакимовски со средби со граѓани во Струга, Охрид и во Битола. Претендентката за шеф на државата Билјана Ванковска на средби со граѓани во Крушево и Македонски Брод, Арбен Таравари во Скопје и во Липково, а Максим Димитриевски ќе одржи говор пред жителите на Чучер Сандево, Бутел, Чаир и Гази Баба.


Останати вести од Македонија

Подкаст

Подкаст