Градоначалникот на општина Центар, Горан Герасимовски возејќи велосипед си направи кампања за субвенционирање на граѓани.

Додека се фали со проект преку кој центарци ќе добијат некоја ниска сума од неколку илјади денари за купен велисипед, Герасимовски вози “луксуз“ на две тркала.

Имено, како што може да се забележи, тој позира на велосипед чија цена, зависно од дополнителната опрема, достигнува над 5.000 франци.

Погледнете повеќе од фотографиите во продолжение: