Разговаравме со Орце Ѓорѓиевски пред неколку дена за реализација на проектите ветени во кампањата за локалните избори, ми вели со реализација сме на 80%, а следната година ќе бидеме околу 100%, две години пред крајот на мандатот. Честитки за Орце и целиот тим на општина Кисела Вода 👏👏👏. Нема заборавени места, не се сите исти. Има надеж, потребна е промена за Македонија да почне да победува…, напиша на Фејсбук, лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.