Мицкоски, го прашува Николовски дали со такво штедење за угостителски услуги успеал да си купи скапи компјутери, облека, рачни часовници …

– Владата ги ограничува трошењата на министрите за угостителски услуги, https://vlada.mk/node/24895.

➡️ Сигурен сум дека вицепремиерот ревносно штедел од тоа што му следува и од платата си дозволил нов „Мекбук“ од 100.000 денари…

➡️ Или пак за новите патики купени од шопингот во Дубаи…

➡️ А штедејќи ги платите изминатите пет години одлучил да ги вложи во луксузни рачни часовници…

Одговорност ќе има, бидете сигурни – истакна Мицкоски.

Владата ги ограничува трошењата на министрите за угостителски услуги, https://vlada.mk/node/24895.

➡️ Сигурен сум дека…

Posted by Hristijan Mickoski on Thursday, April 15, 2021