– Следете го моето гостување во “Само интервју”, вечерва во 18:30 часот на Канал 5 телевизија, објави на социјалната мрежа на Фејсбук лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

Следете го моето гостување во "Само интервју", вечерва во 18:30 часот на Канал 5 телевизија.

Posted by Hristijan Mickoski on Friday, April 16, 2021