Анѓушев е најголем профитер од државните субвенции и најголем сопственик на мали хидроцентрали кои ја уништуваат природата, вели политичкиот аналитичар Ивор Мицковски.

– Анѓушев увезувал токсично масло кое се користело како гориво во фирми и институции. Анѓушев е најголем профитер од државните субвенции и најголем сопственик на мали хидроцентрали кои ја уништуваат природата, реките и го оставаат локалното население без вода. Анѓушев по налог на Заев го спроведе проектот на Груевски за гасоводот преку Водно, а гас нема видено ни едно домаќинство. И со тие крваво заработени и украдени пари прави еколошки возила за чистење кои се продаваат во странство, а од сега и во некои општини. Каков круг дечки, каков волшебен круг, пишува Мицковски на Фејсбук.

Анѓушев увезувал токсично масло кое се користело како гориво во фирми и институции.
Анѓушев е најголем профитер од…

Posted by Ivor Mickovski on Tuesday, May 18, 2021