Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски, на социјалните мрежи објави честитка по повод големите христијански празници Бадник и Раѓање Христово – Божиќ.

Честит Бадник, за многу години празниците! Да сте ми живи и здрави сите – порача Мисајловски.