Тој денеска се сретна со жители од скопската општина, во која за трка влегуваат 5 кандидати.

– Ветувам, и се обрзувам дека ќе работам за подобри услови во образованието на нашите млади. Ќе изградиме 4 градинки во Општина Аеродром, по највисоки стандарди, бидејќи се реален проблем на аеродромци, вели Муцунски.