Доктор Никола Пановски објави дека на социјалните мрежи му поскакувале смрт и оти знае дека не е омислен кај власта.

Власта не ме сака значи на прав пат. Вистината боли но таа е. На 2.000 лица примени во болница, бројките се тие, не е тешко да се соберат два и два-вели докторот.

Тој вчера рече ќе има нов пик и оти околу 20 април ќе имаме над 60 починати дневно.