Во клубот веруваат дека постојат и уште случаи, па целиот тим е во моментов во изолација.

Хорнетси се седми на истокот со 13 победи и 11 порази, и треба во понеделник вечер да играат со Атланта на гости, но прашање е дали ќе се одигра.