Потпретседатеот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, споделувајќи слики на својата фејсбук страница најави дека протестите продолжуваат утре во 19:00 часот.

-Сите заедно сплотени во ОДБРАНА на МАКЕДОНСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ! Жива е МАКЕДОНИЈА! 🇲🇰
Продолжуваме утре во 19:00 пред Влада! – напиша Николоски.