Директорот на ЈП Државни патишта од ДУИ, Рустеми склучил договор за тендер за косење на трева, кастрење на гранки и сечење на дрвја во вредност од над 2 милиони евра, објави потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ, Александар Николоски.

Ова е еклатантен пример за криминал и корупција кој што се случуваат во Македонија, напиша Николоски и ексклузивно го објави ДОГОВОРОТ.