Eмисијата „360 степени“ објавува уште еден скандал на Рашковски, овој пат тој е поврзан со некакви кабини за гласање за избори за кои досега никој не слушнал ниту пак се користеле за гласање.

-Рашковски – владиниот генерален секретар, купил уште патент од Рашковски-иноваторот што не го користи ниедна институција: Кабина за гласање за 105 илјади евра народни пари-објавува „360 степени“.