Последните термини на поаѓање пред 23 часот како и останатиот возен ред, до наведените последни термини, е достапен на веб-страницата на ЈСП Скопје. Билетарниците и центрите за персонализација ќе работат вообичаено.

Посочениот режим, како што велат од ЈСП, е согласно последната одлука на Влада на Република Македонија, за забрана за движење на населението од 23 до 5 часот.