Со тоа малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 68,00 ден/лит.

Малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-98 изнесува 70,00 ден/лит, додека малопродажната цена на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) изнесува 60,50 денари по литар.