Актуелниот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов, вели дека во изминатите четири години, градот го водел одговорно, чесно и посветено и ја обвини опозицијата дека води црна кампања против него. Независниот кандидат, Данела Арсовска пак најавува 250 нови еко автобуси кои треба да обезбедат подобар превоз во главниот град.

Погледнете повеќе од следниот ТВ прилог: