Рашковски не е на фотографиите кои беа објавени во медиумите. Човекот кој во медиумите беше објавен дека е Рашковски и дека одмора во Грција, бара да не биде споредуван со него.Тој е од Скопје и вели дека и минатата година објавувал фотографии од шаторот и дека тие се достапни.

Целиот текст на А1. он.