СДСМ и демократија- магаре и музика, пишува Куновска.

Ако некому не му е јасно зошто вчера вечер Извршниот одбор на СДСМ не ги објави заклучоците, има логичен одговор.
Извршниот впрочем и секогаш до сега служеше да го овласти Заев да си носи сам одлуки.
Сите приказни за внатрепартиска демократија и истражување на јавно мислење се гола реторика, ветер и магла.
Просто е. Без демократски капацитет на партиите нема демократски капацитет ниту во владите, порача Куновска.