Пожарот избил во подземниот паркинг и зафатил во три патнички моторни возила поради што биле евакуирани станарите од зградата.

Поради густиот чад и сериозноста на ситуацијата, станарите биле евакуирани со скали со корпа од надворешниот дел на зградата.