Исто така вчера во 12.00 часот во СВР Скопје, А.А.(53) од Скопје пријавил дека на ул.„Финска“ бил каснат од куче скитник.

Вчера во 19.30 часот во СВР Скопје, С.Ч.(62) од Скопје пријавил дека на ул.„Бутелска“ бил каснат од куче скитник.