Следете ја мојата прес конференција, денеска во 13 часот, во живо на мојата фејсбук страница, соопшти лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Следете ја мојата прес конференција, денеска во 13 часот, во живо на мојата фејсбук страница.

Posted by Hristijan Mickoski on Tuesday, April 6, 2021