Македонија Барање за повторување на постапката за обвинетите за 27 април: Како може да има терористи, а да нема организатори?
Македонија По шест години процес во Кривичниот суд: Амнестирани обвинетите организатори на упадот од 27 април
Македонија „Можете да си одите, слободни сте“: Амнестирани обвинетите организатори на упадот од 27 април
Македонија Судот денеска одлучува: Ќе има ли амнестија за обвинетите во случајот „Организатори на 27 април“?
Македонија АМНЕСТИЈА НА ПОВИДОК: Обвинителството со предлог за запирање на постапката против дел од обвинетите за „27 април“
Македонија Јавното обвинителство за Законот за амнестија: Конечна одлука на Судот за помилување на обвинетите за „27 април“
Македонија Шест години хајка со измислици: Паѓа дел од случајот организатори 27-ми април, направени битни пропусти
Македонија Политичко помирување и консолидација: Гордана Силјановска-Давкова вети помилување и правда за обвинетите од 27 април
Македонија Бојмацалиев: Тошковски ги брани тие што нападнаа на 27 април, додека јас бев вработен во прес-салата
Македонија Кривичен суд ги отфрли како неосновани барањата за амнестија за случајот „Организатори на 27 април”
Македонија Луѓето за 27 април лежат во затвор, а вистинските криминалци се шетаат слободно сликајќи се со владини функционери, вели Лефков