Македонија

Сериозна криза во здравствениот систем: Хируршките сали во комплексот Мајка Тереза ​​остануваат неоперативни – aплаузите и култот кон личности беа приоритетни пред суштинските проблеми, а сега бројот на пациенти кои чекаат хируршки интервенции се зголемува, вели д-р Николов

03.06.2024. 22:40