Тие информираат дека иако спортските клубови се затворени, тие продолжуваат со тренинг на отворено, со неограничен број на членови.

Исто така, тие овозможуваат и бесплатни тренинзи за сите деца без родители и деца на социјално загрозени семејства.

ТРЕНИНГ ЗА СИТЕ ДЕЦА
Во овие тешки времиња за сите нас, кога многумина загубија блиски, кога економијата страда, спортот…

Posted by The Strongest – Aerodrom on Friday, May 7, 2021