Случајот во полицијата во Шуто Оризари го пријавила нејзината мајка.

Од полицијата соопштија дека родителите ја пронашле и ја вратиле дома.

Според кажување на малолетничката, помеѓу нив се случил доброволен полов однос, информираат од полицијата.