Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ на социјалните мрежи објави фотографија од министерот за земјоделство, Љупчо Николовски.

-Накитот во кеш или преку картичка го купува министерот Љупчо Николовски Путерот⁉️ Додека земјоделците едвај врзуваат крај со крај и се мачат да преживуваат и си ги бараат субвенциите , министерчето во шопинг на златен накит. Образ ѓон, пишува Трипуновски.