Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 28.09.2023 година ( четврток ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од ул. Леринска – непарни броеви. ( општина Карпош )
– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од бул. Босна и Херцеговина. ( општина Бутел )
– во периодот од 16.30 до 18.30 часот, корисниците од ул. Скупи – крак 6 во Злокуќани. ( општина Карпош ).