Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 26.09.2022 година ( понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

– Во периодот од 08.00 до 13.30 часот, корисниците од ул. Христо Татарчев 23 (општина Кисела Вода).

– Во периодот од 08.30 до 14.30 часот, корисниците од Средно Водно, врв Водно (општина Центар), Горно Нерези (општина Карпош) и с.Крушопек (општина Сарај).

– Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од ул.13 во Сопиште (општина Сопиште).