на ден 21.07.2021 година (среда) :

-од 07:30 до 09:30 часот, корисниците од  дел од  ТЦ Беверли Хилс. (Општина Центар)

– на ден 22.07.2021 година (четврток)  :

-од 04:00 до 05:30 часот, корисниците од:    нас. Шуто Оризари, ( Општина Шуто Оризари ), нас. Топаана,  нас.  Чаир и  нас. Топаанско Поле, (ОпштинаЧаир) како  и нас. Скопје-Север, Бутел 1, Бутел 2, Расадник, нас.Кучевишка Бара,  нас. Визбегово  и Индустриска зона – Визбегово. (Општина Бутел)

-од 07:45 до 09:15 часот, корисниците од ул. Петар Манџуков од бр. 50 до бр. 280. (Општина Бутел)