Како што може да се забележи на видеото, лицето одело на жица помеѓу два облакодери, пренесува Српскаинфо.

Во последните неколку години, ваквите активности често може да се видат во многу градови низ светот, каде многу акробати се изложуваат токму на ваков ризик, особено на високи згради, како што се облакодери или кули.