На еден од натпреварите на Европското првенство, режисерот на преносот одлучи да стави една навивачка во крупен план, кое седеше со нозе на трибините.

Арапски коментатор не беше подготвен за ова, не го криеше својот ентузијазам и остана без текст.

Единственото нешто што успеа да го каже на почетокот беше долго „а“.

После „Аааа“, за време на кое звучеше како да се расипал, успеа да се извлече со вистинските зборови.

Сепак, неговата инстинктивна реакција го привлече вниманието на многумина, а имаше и такви кои беа воодушевени од неговиот потег, но и оние кои ова однесување го оценија како несоодветно.