Претседателот на Соединетите американски држави Џо Бајден, неколкупати до сега имаше сопствени испади во јавноста, а истото го повтори и денеска додека се обидуваше да влезе во претседателскиот авион.

Тој при качувањето, дури трипати се сопна на скалите се додека успешно не ги искачи.

Погледнете го видеото: