-Вакцинацијата ја спроведуваме брзо и ефикасно онака како што ветивме. Сега е потребно масовно да се вакцинираме за да го победиме вирусот. Пријави се на www.vakcinacija.mk

#ВакцинирајСе, напиша Филипче на својот профил на Фејсбук.

 

Вакцинацијата ја спроведуваме брзо и ефикасно онака како што ветивме. Сега е потребно масовно да се вакцинираме за да го победиме вирусот. Пријави се на www.vakcinacija.mk
#ВакцинирајСе

Posted by Венко Филипче on Saturday, May 8, 2021