Србинот испушти сервис за победа, а потоа гневно викаше по судијата, кој не го прекинуваше мечот и покрај тоа што врнеше силен дожд.Ваквите реакции на Ѓоковиќ ги имало и во минатото, а поради истите добива критики од тениската јавност, која го осудува неговиот темперамент на теренот.

Погледнете ја реакцијата на Ѓоковиќ: