Калошев вели:​

Денеска поднесовме Претставка до внатрешната контрола во МВР, очекуваме органите да одговорат по истата, да биде санкциониран сторителот

И го повикувам МВР да се извини, а воедно сакам да ги повикам денеска во 15 часот сите граѓани на Република Македонија повторно да дојдат на протест.

За Македонија се работи!