Нашите навивачи кои отидоа да навиваат Македонија за мечот со Австрија останаа таму и за следниот меч со Унгарија, да ја бодрат и поддржуваат македонската репрезентација.

Веќе неколку денови атмосферата е еуфорична, се веат македонски знамиња, а македонските навивачи во дресови, капчиња, шалови продолжуваат со славење, пеење на македонски песни за поддршка на фудбалерите.

Но не се слави само преку ден, македонците слават и навечер во ноќните клубови, таму веќе животот полека е вратен во нормала.

Погледнете ја целата атмосфера од Букурешт и почувствувајте се како да сте таму: