– Делчево заслужува убав живот, среќни граѓани и напредок на сите полиња. Не смееме да дозволиме младите да си одат, иднината зависи од сите нас заедно. Оваа власт треба час поскоро да си оди, за Македонија да ни тргне напред!, смета Мицкоски.

Посета на Делчево, 08.05.2021

Делчево заслужува убав живот, среќни граѓани и напредок на сите полиња. Не смееме да дозволиме младите да си одат, иднината зависи од сите нас заедно.

Оваа власт треба час поскоро да си оди, за Македонија да ни тргне напред!

Posted by Hristijan Mickoski on Tuesday, May 11, 2021