Јанчев е познат како најуспешен градоначалник во историјата на Македонија, а во неговиот мандат успеа да ја реализира својата програма во целост за две години.

-На почетокот на оваа кампања ја претставувам програмата со која повторно ја барам довербата од граѓаните на Кавадарци.Станува збор за развојна, иновативна, квалитетна, но пред се остварлива програма. Кавадарци за сите! Заокружи број 7!, рече тој.

Повеќе може да погледнете од видеото во продолжение.