Изградба на нови, но и реконструкција на старите спортски и детски игралишта во скопската населба Јане Сандански е еден од приоритетите во програмата на Тимчо Муцунски, кандидат за градоначалник на Аеродром од редовите на ВМРО-ДПМНЕ.

Тимчо за Јане Сандански! 💪💪💪

Ви ја претставуваме нашата програма за развој и решавање на проблемите во Јане Сандански!

Posted by Timco Mucunski on Monday, October 4, 2021