Во 28 минута Македонија изедначи против Австрија!

38-миот гол во националниот дрес на капитенот Горан Пандев во вистински момент за македонската репрезентација.

Неверојатна емотивна реакција имаше и  арапски коментатор, погледнете го видеото за што станува збор: